Un fel de inceput

„Imbatranim”. E o tema recurenta in discutiile pe care le-am avut in ultima vreme. Si n-ar fi nimic deosebit, doar ca la concluzia asta ajungeam dupa o serie lunga de reprosuri la adresa societatii romanesti de azi.

“They don’t make them as they used to” spunea un batran arhivar in filmul RED. Asa ca singura concluzie ramane ca “imbatranim”.

Nu ca generatii dupa generatii de absolventi de scoli – aici sau aiurea – vin la interviuri de angajare fara sa stie pentru cine ar urma sa lucreze. Nu ca generatii dupa generatii de chelneri te intreaba daca vrei apa minerala sau plata (aiurea, raspund eu, amandoua sunt minerale… si primesc drept raspuns o privire, in cel mai bun caz surprinsa, cand nu e tampa). Nu ca… Nu.

Drept urmare, am avut o dezbatere in familie. Fulminanta (dezbaterea, nu familia). Si mi s-a spus cam asa, citez din memorie, “daca nu-ti place, fa-ti un blog si scrie despre toate astea”.

Si m-am dus pe WordPress. Si mi-am facut o gramada de probleme despre cum sa fie blogu’, ce sa scriu in el etc. Si m-am hotarat ca, deocamdata, nu conteaza. Ii spun “un fel de blog” si incep sa scriu.

Ne-auzim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: